Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Omituinen Design on jyväskyläläinen graafiseen suunnitteluun ja näyttelysuunnitteluun erikoistunut yritys (toiminimi), jonka asiakkaita ovat sekä yhteisöt että yksityishenkilöt. Verkkosivuston osoite on: https://omituinendesign.com. Myös osoite omituinendesign.fi johtaa samalle sivustolle. Yrityksen verkkokauppa sijaitsee osoitteessa putiikki.omituinendesign.com.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Omituinen Design kerää asiakkaidensa laskutustietoja, kuten postiosoitteita, e-laskutustietoja, puhelinnumeroita ja yhteyshenkilöiden yhteystietoja (puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Laskutustietoja kerätään, jotta Omituinen Design voi lähettää asiakkaalle laskun tuottamastaan palvelusta. Verkkokauppa-asiakkaiden kohdalla kerätään osoitetietoja tuotteiden toimittamista varten, puhelinnumeroita Postin lähettämien tekstiviesti-ilmoitusten takia ja sähköpostiosoitteita automaattisia tilausvahvistuksia varten. Verkkokauppaan ei voi tehdä asiakastiliä, tiedot syötetään järjestelmään aina uuden tilauksen yhteydessä.

Yhteydenottolomakkeet

Omituinen Design ei käytä sähköisiä yhteydenottolomakkeita. Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse tai puhelimella.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Omituinen Design jakaa asiakkaiden tilaus- ja laskutustietoja kirjanpitäjälleen (Laskenta ja Konsultointi Kilpeläinen Oy, Jyväskylä). Lisäksi laskutustiedot tallennetaan varmuuskopioina pilvipalveluun, jota ylläpitää Nexetic Oy. Verkkolaskut kulkevat Postin Verkosto-palvelun kautta, joka on suojattu salasanalla ja verkkopankkitunnistautumisella.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Säilytämme asiakkaiden yhteystietoja koko jatkuvan asiakassuhteen ajan tai 1 vuoden ajan verkkokauppatilauksen tekemisestä.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Laskutusasiakkaiden yhteystietoja säilytetään sähköisesti salasanalla suojatulla tietokoneella. Tiedostoista otetaan säännöllisesti varmuuskopiot, jotka säilytetään ulkoisella kovalevyllä ja Nexetic Oy:n servereillä (pilvipalvelu).

Verkkokauppa-asiakkaiden henkilötietoja säilytetään vuoden ajan tilauksen tekemisestä salasanalla suojatussa järjestelmässä.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Tietomurron sattuessa pyrin informoimaan välittömästi niitä henkilöitä, joiden tietoja murto koskee.

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Omituinen Design saa henkilötietoja ainoastaan suoraan asiakkailtaan.

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Henkilötietoihin liittyvää automaattista profilointia ei tehdä.

Lisätietoja:

Miia Huttu
Omituinen Design
miia.huttu(ät)omituinendesign.fi