Toimitusehdot

Tilaaminen

Tilaamasi tuote lähetetään postitse kahden vuorokauden kuluessa siitä, kun maksusuoritus näkyy Omituinen Designin pankkitilillä.
Kirjelähetysten toimitusmaksu on 2,00 €
Postipakettien toimitusmaksu on 6,50 €
Toimitusmaksun suuruus näkyy eriteltynä verkkokaupan kassalla.
Omituinen Putiikki toimittaa tuotteita ainoastaan Suomeen.

Tulostettavien tuotteiden latauslinkki löytyy maksutapahtuman jälkeen avautuvalta tilausvahvistussivulta, kun maksetaan Checkout Finlandin kautta verkkopankkitunnuksilla. Jos maksat SEPA-maksuna, tiedosto lähetetään myöhemmin sähköpostitse, kun maksusuoritus näkyy Omituinen Designin tilillä. Latauslinkin voi käyttää vain kerran. Suosittelen tulostettavien tuotteiden yhteydessä käyttämään Checkout-vaihtoehtoa, niin saat ostamasi tiedoston itsellesi välittömästi.

Maksaminen

Maksutapoja on kaksi:

  • Tilisiirto (SEPA-maksu): saat maksuohjeet sähköpostiisi tilausvahvistuksen yhteydessä. Tuotteet lähetetään, kun maksu näkyy OD:n tilillä.
  • Mobile Pay: voit maksaa ostoksesi Mobile Pay -sovelluksen kautta. Tarkemmat ohjeet saat tilausvahvistuksessa.

Omituinen Design voi toimittaa isompia eriä myös laskulla. Kysy tästä vaihtoehdosta sähköpostitse: miia.huttu(ät)omituinendesign.fi.

Toimitusaika

Tuotteet postitetaan kahden arkipäivän sisällä maksun vastaanottamisesta. Tulostettavat tuotteet toimitetaan sähköisessä muodossa.

Palauttaminen

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Noudata tilauksen mukana saamiasi ohjeita. Asiakas maksaa palautuslähetyksen postimaksun. Tulostettavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Riita-asiat

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Tietosuojaseloste

Omituinen Design
Y-tunnus: 2548527-8
Kotipaikka: Jyväskylä
www.omituinendesign.fi
Facebook: OmituinenDesign

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä:
Miia Huttu
miia.huttu(ät)omituinendesign.fi
p. 050 533 8370